0.00
TEMPAHAN MENJAHIT BAJU KURUNG UNTUK PEMBORONG
- Location: Johor
- Phone: 0177280797
- URL:
- Listed: March 21, 2010 9:22 pm
- Expires: This ad has expired
Description
SAYA BERSEDIA MENERIMA TEMPAHAN MENJAHIT DARIPADA MANA-MANA BUTIK @ KEDAI-KEDAI PAKAIAN ATAUPUN SECARA INDIVIDU.TERPULANG KEPADA ANDA SAMADA MEMBELI SENDIRI KAIN BAHAN ATAU MEMILIH BAJU KURUNG YANG TELAH SIAP DIJAHIT.
UPAH BAJU KURUNG WANITA:RM25
UPAH BAJU MELAYU LELAKI:RM55
HARGA UNTUK TEMPAHAN BORONG:BOLEH RUNDING
SILA HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK PERTANYAAN LANJUT 0177280797 (ZURA).
Ad Reference ID: N/A






hye,
boleh email catalog baju dh siap..berapa pula harga utk tempahan jahit baju kurung jika 50psg ke atas??
boleh tlg email sebut harga bagi semua harga borong …
klu saya nak tempah dlm 10 pasang untuk baju kurung moden kain cotton
berapa harga blh bagi sepasang.my email amani_nine@yahoo.com
salam sy tukang jahit baju kurung n pesak gatung jht secara borong perlu kan perhimatan sy cll alia 0126155208
sy tukang jht borong alia 0126155208
harap pengunjung menghubungi tuan punya iklan pada no telefon tertera utk mendapat maklumat lanjut , ataupun boleh terus email pada ruangan yang di sediakan, TQ ADMIN
salam..tolong email harga borong utk upah jahit baju kurung moden ke aini_azriesaa@yahoo.com
tq
kalau saye nak baju melayu siap berapa harganya… dalam 20 pasang
bagaiman dengan saiz
Saya ingin membuat tempahan baju sendiri. dalam kuantiti 10 pasang sebulan. Berapa harga tempahan baju sepasang. Berapa lama masa tempahan akan disiapkan.
Saya bekerja di Putrajaya. Berasal dari Batu Pahat. Saya gunakan cara mengepos boleh?
TQ
jika tempahan 100pasang untuk baju kurung,berakah nilai 1pasang baju?
Salam
Sekiranya saya ingin membuat tempahan baju kurung pahang / riau dalam kuantiti yg byk, cthnya 20psg, brapa harga yg blh diberi utk setiap pasang?
Terlupa, saya di KL..
TK.